Nyheter

Motorola Wave 4G radio

Publisert: 21/04/20 oppdatert: 22/04/20
Motorola Wave er en liten revolusjon for internkommunikasjon i små og store organisasjoner som entreprenører, kommuner, eiendomsselskaper, taxi og andre. 

Wave er PTT (Push To Talk) radio lik VHF og UHF men som baserer seg på 4G nettverket til Telenor og Telia. Radioen roamer mellom det mobilnettet som er best og har dermed bedre dekning enn mobiltelefonen din. Alt du trenger å gjøre er å trykke inn PTT-knappen og prate. 


Wave kan brukes med dedikert radio (TLK100i), app på mobilen (iPhone og Android) og via webside (operatørstasjon, dispatch). All kommunikasjon er digital og kryptert og dermed ikke mulig å avlytte slik VHF og UHF er.  Lyden er støyfri og tar seg ikke påvirke av støy fra andre kilder slik analog radio gjør. 

Systemet er enkelt og billig å komme igang. Man kan starte med 2 radioer og legge til nye radioer, app på mobiltelefoner og operatørstasjon etterhvert som man får behov for det. Siden systemet er skybasert så har den ekstremt mange muligheter uten at det blir komplisert for den enkelte brukeren, akkurat som det skal være med PTT kommunikasjon. 

  • Dekning er ikke ett problem, den er hele Europa! 
  • Hammerfest Taxi er de første som har tatt dette i bruk i stor skala. Les mer om det her.
  • Man setter opp så mange kanaler/grupper som er nødvendig. Radioer kan gies tilgang fortløpende. 
  • Innebygd GPS for posisjonering (mulig å skru av og på)
  • Mulig å bruke Bluetooth headset på TLK100 radio
  • Det er mulig å koble Wave sammen med eksisterende analog radio (VHF/UHF).
  • Abonnement nødvendig på alle enheter, app og operatørstasjoner. 

Radio TLK100i har masse ekstrautstyr som gjør den enkel å bruke i de fleste situasjoner:

Vi har Wave radioer på lager sammen med ladere, lydtilbehør og ekstra batterier. Ta kontakt om du ønsker mer informasjon eller tilbud.

 Datablad TLK100i radio
 Wave brosjyre
 Wave dispatch (operatør) brosjyre